Güncel Haberler

Maça doğru | Galatasaray – ratiopharm Ulm

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS Eurocup A Grubu yedinci hafta mücadelesinde ratiopharm Ulm’ü ağırlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20:00’de başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ile ratiopharm Ulm arasında oynanan ve uzatmaya giden ilk karşılaşmada temsilcimiz, sahadan 103-92’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Sarı kırmızılılar, şu ana kadar A Grubu’nda oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile beşinci sırada yer alıyor. Temsilcimiz 7DAYS EuroCup’ta oynadığı son karşılaşmada deplasmanda MoraBanc Andorra ile karşılaştı. Uzatmaya giden karşılaşmada sahadan 95-87’lik mağlubiyetle ayrılan ekibimizde 20 sayı ile oynayan Nigel Hayes en skorer ismimiz olurken ona Aaron Harrison 19, Tai Webster 18, Jaka Klobucar 10 sayı ile eşlik etti.

Galatasaray oynadığı son karşılaşmada Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde İstanbul BBSK’ya konuk oldu ve mücadeleden 69-77’lik galibiyetle ayrıldı. Aaron Harrison kaydettiği 16 sayı ile takımımız adına en skorer isim olurken Tai Webster ve Nigel Hayes 13’er, Göksenin Köksal da 11 sayılık katkı verdi.

Rakibimiz ratiopharm Ulm, 7DAYS EuroCup A Grubu’nda oynadığı 6 karşılaşmada aldığı 3 galibiyet 3 mağlubiyet ile dördüncü sırada bulunuyor. Grupta oynadığı son karşılaşmada Kızılyıldız’ı 95-80’lik mağlup eden Ulm’de 23 sayı ile oynayan Dwayne Evans en skorer isim olurken onu 20 sayı ile oynayan Patrick Miller, 16 sayı ile oynayan Javonte Green ve 11 sayı ile oynayan Katin Reinhardt takip etti.

ratiopharm Ulm, Almanya Ligi’nde oynadığı 6 karşılaşmada aldığı 1 galibiyet 5 mağlubiyet ile puan sırlamasında 17. sırada bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …