Güncel Haberler

Eksik Warriors Evinde Hawks’ı Zor Geçti

Golden State Warriors iki önemli yıldızı, Stephen Curry ve Draymond Green‘den yoksun çıktığı maçta evinde ağırladığı Atlanta Hawks‘ı zor da olsa 110-103 yenmeyi başardı.

Curry sakatlığı nedeniyle forma giyemezken bir önceki maçta Kevin Durant’in üstüne yürüyen ve küfür ettiği belirtilen Green, kulüp tarafından 1 maç men cezası verildiği için bu maçta forma giyemedi.

Kevin Durant (29 sayı 11/11 serbestatış 6 ribaund 3 asist 2 topçalma) beklendiği gibi diğer yıldızların yokluğunda ön plana çıkarken, Klay Thompson (24 sayı 5 ribaund 4 asist 3 topçalma) ve Quin Cook (18 sayı 4 ribaund 6 asist) ona galibiyet yolunda destek olan diğer isimler oldular. Warriors kenardan sadece 23 sayılık bir katkı alabildi.

Atlanta’da ise Taurean Prince (22 sayı 4/7 3sayı 4 ribaund 4 asist) skor yükünü çekerken Kent Bazemore (18 sayı 2 ribaund) ve Ukraynalı uzun Alex Len de (14 sayı 7 ribaund) ona destek olmaya çalıştılar ama galibiyet için yeterli olmadı. Çaylak guard Trae Young (4 sayı 0/5 3sayı 5 ribaund 9 asist 3 topçalma) skor anlamında kötü bir gece geçirdi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …