Güncel Haberler

ADATIP Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, Avrupa’da galibiyet peşinde

ADATIP Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, FIBA Europe Cup A Grubu’ndaki beşinci maçında Almanya temsilcisi s.Oliver Würzburg’u konuk edecek.

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, FIBA Erkekler Avrupa Kupası A Grubu’ndaki beşinci maçında yarın evinde Almanya temsilcisi s.Oliver Würzburg’la karşılaşacak.

Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak ve FIBA’nın resmi YouTube kanalından canlı izlenebilecek.

Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet elde eden Sakarya temsilcisi, tur şansını bir sonraki maça taşımak için karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Almanya’da oynanan ilk mücadelede rakibini 10 sayı farkla mağlup eden Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, karşılaşma öncesi hazırlıklarını Sakarya Spor Salonu’nda sürdürüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Anwil’ie Farklı Kaybederek Avrupa’ya Veda Etti!

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi 2. maçında temsilcimiz Gaziantep konuk ettiği Anwil Wloclawek‘e 75-91’lik …