Güncel Haberler

Formda Lakers’ın Son Kurbanı Minnesota

Los Angeles Lakers Staples Center’da ağırladığı Minnesota Timberwolves‘u Lebron James‘in triple-double kokan performansı eşliğinde 114-110 ile geçerek son 4 maçtan 3.galibiyetini çıkardı ve ne kadar formda olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Son haftalardaki performansı ile eski günlerine dönme sinyalleri veren Derrick Rose yay gerisinden 7/8 isabet ile harika oynadığı bir maçta, bitirme 4 saniye kala takımı 112-110 gerideyken en kritik üçlüğü kaçırdı. Üstüne Lakers adına Josh Hart çizgide 2/2 atınca maçın da skoru belirlenmiş oldu.

Lakers cephesinde Lebron James (24 sayı 10 ribaund 9 asist 2 blok) bir asist ile triple-double’ı kaçırırken, kritik anlarda üçlükleri ile sahneye çıkan Kyle Kuzma (21 sayı 4/7 3sayı 2 ribaund), Brandon Ingram (20 sayı 5 ribaund 6 asist 2 blok), Javel McGee (16 sayı 4 ribaund) ve Josh Hart (21 sayı 5/7 3sayı 4 ribaund) diğer önemli faktörler oldular. Yeni transfer Tyson Chandler 23 dakika sahada kalırken 2 sayı 9 ribaund ile katkı verdi.

Minnesota’da Derrick Rose (31 sayı 3 ribaund 5 asist) MVP günlerinden bir bölüm daha sunarken, Jimmy Butler (24 sayı 5 ribaund 5 asist 3 topçalma), Taj Gibson (16 sayı 11 ribaund 3 asist 3 topçalma) ve Andrew Wiggins’in (19 sayı 4 ribaund 5 asist 3 topçalma) performansları galibiyet için yeterli olmadı. Yıldız uzun Karl-Anthony Towns ise yine vasat bir performans sergiledi, 13 sayı 9 ribaund 3 blokluk bir katkı verebildi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …