Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: Detaylarda basit hatalar yaptık

Galatasaray‘ın deplasmanda MoraBanc Andorra‘ya 95-87 kaybettiği maçtan sonra baş antrenör Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Baş antrenörümüz Ertuğrul Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“MoraBanc Andorra’yı tebrik etmek lazım. Geçtiğimiz hafta sonu İspanya Ligi’nde de gösterdikleri gibi formdalar. Maçın ilk ve son 5 dakikası dışında çok iyi bir maç oynadık. Detaylarda basit hatalar yaptık. Bazı oyuncularımız faul problemi yüzünden oyun dışı kaldı ve bu bizim maç sonundaki oyun planımızı etkiledi. Bu maç iki takım için de çok önemliydi. Umarım evimizde oynayacağımız sıradaki maç olan ratiopharm Ulm mücadelesini kazanırız. Gruptaki iddiamız devam ediyor. Hala top 16’ya kalma şansımız var, neler olacağını hep beraber göreceğiz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …