Güncel Haberler

Doncic İstim Üstünde Ama Dallas Kazanamıyor

Dallas Mavericks misafiri olduğu Utah Jazz‘a 102-117 yenildi. Luka Doncic yine bireysel performansı ile göz doldursa da takımına galibiyeti getiremedi.

Utah Jazz’da sakatlıktan dönen Donovan Mitchell (23 sayı 5 ribaund 7 asist 2 topçalma) takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Fransız uzun Rudy Gobert (17 sayı 10 ribaund 2 asist 4 blok), Ricky Rubio (10 sayı 5 ribaund 12 asist 3 topçalma) ve Alec Burks de (18 sayı 4/5 3sayı) onun en büyük yardımcıları oldular.

Dallas cephesinde top paylaşımı çok iyiydi, tam 7 isim çift haneli skor katkısı verdi. Ön plana çıkan ise yine Lukca Doncic (24 sayı 6 ribaund 2 asist) oldu. Harrison Barnes (14 sayı 5 ribaund), DeAndre Jordan (11 sayı 12 ribaund 3 asist 2 blok) ve Wesley Matthews’un (13 sayı 6 ribaund 4 asist) çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/mCxEo88wgSg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …