Güncel Haberler

Bogdan Bogdanovic Sezonu Açtı

Sacremento Kings‘in konuk ettiği Toronto Raptors‘a 105-114 yenildiği maçta Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic de bu sezon ilk kez parkeye adım attı. 

Milli takımda yaşadığı sakatlığın ardından operasyon geçiren ve hem hazırlık dönemini hem de sezonun ilk bölümünü kaçıran Bogdanovic bu maçla beraber formasına kavuşmuş oldu. Ancak beklendiği gibi sınırlı bir süre aldı ve 18 dakika parkede kalırken sadece 7 sayı 2 ribaund 1 asistlik katkı verdi. 

Sacremento cephesinde Willey Cauley-Stein (24 sayı 8 ribaund 4 asist), Buddy Hield (24 sayı 4 ribaund 3 asist) ve De’Aaron Fox (20 sayı 4 asist) ön plana çıkarlarken bir diğer eski Fenerbahçeli Nemanja Bjelica ilk beş başlayıp 19 dakika süre almasına hiç sayı atamadı, maçı sadece 3 asist 4 topçalma ile tamamladı.

Toronto’da ise tam 6 isim çift haneli skor katkısı vererek yükü çok iyi paylaştılar. Kawhi Leonard yine maça ağırlığını koydu ve 25 sayı 11 ribaund 2 asist ile yıldızlaşan isim oldu. Pascal Siakam (21 sayı 3 ribaund 2 topçalma), Serge Ibaka (14 sayı 14 ribaund 3 blok) ve Kyle Lowry de (16 sayı 2 ribaund 8 asist 3 topçalma) önemli katkı veren diğer isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=cx5Tifk7J1A

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …