Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka, 100. galibiyet için sahada

FIBA Europe Cup C Grubu’nda Belçika ekibi Spirou Charleroi Basket’i konuk edecek Pınar Karşıyaka, rakibini yendiği takdirde Avrupa kupalarında 100. galibiyetine ulaşacak.

Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak ve FIBA’nın resmi YouTube kanalından naklen yayınlanacak. 

Temsilcimizde İlkan Karaman sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

C Grubu’nda ilk 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan ve averajla 2. sırada bulunan yeşil-kırmızılı ekip, Belçika’da 86-77 mağlup ettiği Spirou Basket’i yarın saat 20.30’da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda konuk edecek.

Gruptaki diğer müsabakada ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hollanda’dan Donar’ı konuk edecek.

Avrupa’da 195. randevu

Avrupa kupalarında 195. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, yarın sahadan galibiyetle ayrılması halinde 100. galibiyetine ulaşacak.

Yeşil-kırmızılı ekip, geride kalan 194 karşılaşmada 99 galibiyet, 94 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Bu maçlarda 15 bin 253 sayı atan yeşil-kırmızılı ekip, potasında 15 bin 65 sayı gördü.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …