Güncel Haberler

Beşiktaş SJ’nın Rakibi Serie A’da Kayıp

FIBA Şampiyonlar Ligi 5.hafta mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş SJ‘nın Akatlar’da konuk edeceği Virtus Bologna, Serie A‘da favori ekiplerden Venezia deplasmanında 75-94’lük skorla ağır bir yenilgi aldı.

Dengeli bir başlangıç yapmayı başaran Bologna, ikinci çeyrekle beraber rakibin etkili hücum silahlarına çare bulamadı ve fark çift hanelere çıktı, devreye de ev sahibinin 48-35 üstünlüğü ile girildi. 3.çeyrekte de hücumda verimsiz oynayan ve sadece 15 sayıda kalan Bologna, ev sahibinin farkı arttırmasına engel olamadı ve son çeyreğe ev sahibinin ezici üstünlüğü ile 69-50 girildi. Son çeyrekte artık takımlar antrenman maçı niteliğinde geçen mücadelede karşılıklı 25 sayı buldular ve fark erimedi, Bologna bu zor deplasmanda 19 sayı farkla ağır bir yenilgi aldı.

Virtus Bologna adına öne çıkan isimler;
Pietro Aradori (22 sayı 4 ribaund)
Kevin Punter (12 sayı 4 ribaund)
Tony Taylor (10 sayı 5 asist)

Maçın tüm istatistikleir için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …