Güncel Haberler

Galatasaray İspanya’da Andorra’ya Konuk Oluyor

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup 6. hafta mücadelesinde Poliesportiu D’Andorra salonunda MoraBanc Andorra ile karşılaşacak. 7 Kasım Çarşamba günü saat 22:00’de başlayacak olan mücadeleyi Milijova Jovcic, Tomislav Hordov ve Moritz Reiter üçlüsü yönetecek. Karşılaşma Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İki takım arasında grupta oynanan ilk karşılaşmayı temsilcimiz 84-73 kazanmıştı.

Sarı kırmızılılar 7DAYS EuroCup A Grubu’nda şu anda kadar 5 karşılaşma oynadı. Şu ana kadarki karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Galatasaray grupta 4. sırada yer alıyor. EuroCup’ta oynadığı son mücadelede Kızılyıldız’a konuk olan temsilcimiz, karşılaşmadan 87-57 mağlup ayrılmıştı. Sarı kırmızılılarda 16 sayı ile oynayan Tai Webster ve 14 sayı kaydeden Zach Auguste çift hanelere çıkan oyuncular olmuştu.

Temsilcimiz oynadığı son karşılaşmada Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka’yı ağırladı. Mücadeleden 81-71’lik galibiyetle ayrılan Galatasaray’da Tai Webster 17, Zach Auguste 15, Nigel Hayes 13 ve Aaron Harrison 10 sayılık katkı verdi.

MoraBanc Andorra şu ana kadar 7DAYS EuroCup’ta oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı ve grupta 3. sırada yer alıyor. Grupta oynadığı son karşılaşmada AS Monaco’ya konuk olan Andorra, sahadan 81-73’lük mağlubiyetle ayrılmıştı. Mücadelede 12 sayı kaydeden David Jelinek, 11 sayı kaydeden Michele Vitali ve 10 sayı kaydeden Moussa Diagne, MoraBanc Andorra adına en skorer isimler olmuştu.

MoraBanc Andorra, İspanya Ligi’nde oynadığı son karşılaşmada deplasmanda Real Madrid ile karşılaştı. Rakibi 105-107 mağlup etmeyi başaran Andorra ekibinde 17’şer sayıyla oynayan Michele Vitali ve Dylan Ennis takımları adına en skorer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …