Güncel Haberler

Thunder Westbrook’un Sakatlığına Rağmen Pelicans’ı Geçti

Oklahoma City Thunder ev sahibi olduğu maçta süper yıldızı Russell Westbrook‘un 3.çeyrekte sakatlanıp oyun dışı kalmasına rağmen New Orleans Pelicans‘ı 122-116 yenmeyi bildi ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Westbrook triple double’a giderken (17 sayı 7 ribaund 9 asist) 3. çeyreğin ortalarında sol ayak bileğinden sakatlandı ve maça devam edemedi, durumu hakkında henüz kulüpten resmi bir açıklama gelmedi. Oklahoma cephesinde Westbrook dışında, Paul George (23 sayı 4/10 3sayı 6 ribaund 8 asist 4 topçalma), Steven Adams (18 sayı 8 ribaund) ve Dennis Schröder de (22 sayı 3 ribaund 2 asist) galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Sezona iyi başladıktan sonra düşüşe devam eden Pelicans’ta en iyi direnen isim kenardan gelen Julius Randle (26 sayı 8 ribaund 2 blok) oldu. Nikola Mirotic (16 sayı 16 ribaund 2 topçalma), Anthony Davis (20 sayı 8 ribaund) ve Jrue Holiday’in (22 sayı 4 ribaund 14 asist) performansları ise mağlubiyeti engelleyemedi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Russell Westbrook’un sakatlandığı an:

https://www.youtube.com/watch?v=Z5p7Lui-wo0

Maçın özet görüntüleri:

https://www.youtube.com/watch?v=s0ej60S0xOs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …