Güncel Haberler

Murray Kariyer Rekoru Kırdı ve Denver, Boston’ı Devirdi

İstim üstündeki Denver Nuggets, sahasında konuk ettiği Doğu’nun en güçlü takımlarından Boston Celtics‘i genç yıldızı Jamal Murray‘nin kariyer gecesinde 115-107 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Denver, 10.maçın ardından hanesine 9.galibiyeti yazarken, Boston Celtics ise 10 maç geride kalırken 6 galibiyette kaldı.

Denver’da galibiyetin yıldızı kuşkusuz 21 yaşındaki yıldız Jamal Murray oldu. 19/30 sahaiçi isabeti ile 48 sayı bulan ve yanına 5 ribaund 4 asist ekleyen Murray, kariyer gecesinde takımını da galibiyete taşıdı. Garry Harris (13 sayı 5 ribaund 3 asist 3 topçalma) ve Paul Millsap (10 sayı 8 ribaund 2 asist) ile onun en büyük yardımcıları oldular. Sırp yıldız Nikola Jokic yine sessiz bir gece geçirse de 8 sayı 10 ribaund 8 asist ile triple-double’a çok yaklaştı.

Misafir takımda ise Kryie Irving‘in (31 sayı 4/6 3sayı 5 ribaund 5 asist 3 topçalma) performansı galibiyet için yeterli olmazken, Jayson Tatum (15 sayı 2 ribaund 4 asist) ve Jaylen Brown da (15 sayı 4 ribaund) diğer ön plana çıkan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Maçın özet görüntüleri:

https://www.youtube.com/watch?v=5-D4QMyIEII

Jamal Murray’nin muhteşem performansı:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …