Güncel Haberler

Orlando ve Fournier Son Topta Cleveland ve Cedi’yi Yıktı

Cleveland Cavaliers sezonun 10.maçında Orlando Magic‘in konuğu oldu. Bu kez diğer maçlara göre çok daha iyi mücadele etti, direndi ama Cedi’nin savunması da Fransız skorer Evan Fournier‘in son saniye şutuna engel olamadı ve 102-100 kaybederek 10 maçta 9.mağlubiyetini almış oldu. Magic ise 10 maçta 4.galibiyetini elde etmiş oldu.

Cedi Osman 43 dakika ile takımının en fazla sahada kalan ismi olurken, 1/9 3sayı isabeti ile adeta çember dövdüğü maçta yine de 11 sayı 10 ribaund ile double-double yapmayı başardı, takımının güvenini boşa çıkarmadı belki ama galibiyete de engel olamadı. Cleveland’da George Hill (22 sayı 4 ribaund 6 asist 4 topçalma) ön plana çıkarken, Tristan Thompson da (19 sayı 16 ribaund 4 asist) iyi iş çıkardı.

Orlando Magic’te ise Aaron Gordon (23 sayı 9 ribaund 3 asist) yıldızlaşırken, Nikola Vucevic (14 sayı 10 ribaund 2 blok), son saniye basketi ile takımına galibiyeti getiren Evan Fournier (15 sayı 5 asist 3 topçalma) ve Terrence Ross da (15 sayı 2 ribaund) galibiyetin diğer mimarları oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Evan Fournier’in Cedi’nin üstünden bulduğu maçı getiren basket:

Maçın full tekrarı:

https://www.youtube.com/watch?v=QH87nRDxCLc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …