Güncel Haberler

Beşiktaş Sompo Japan’da şok gelişme! Oyuncular idmana çıkmadı

Sizlere 20 Ekim’de ilettiğim haberde Beşiktaş Sompo Japan‘da krizin kapıda olduğunu belirtmiştim ve maalesef çok geçmeden sıkıntılar ciddi boyutlara ulaşmaya başladı.

Beşiktaş Sompo Japan oyuncuları 3 aylık maaşlarını almadığı için sabah idmanına çıkmadı. Oyuncular alacaklarını alana kadar da idmana çıkmama kararı aldılar.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 5. haftasında Büyükçekmece’ye konuk olan Beşiktaş, karşılaşmadan 79-69’luk galibiyet ile ayrılmıştı.İstanbul temsilcisinin BSL’de 3 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunurken, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 1 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunuyor ve grubunda 5. sırada yer alıyor.

Kaynak: TRTspor

Editör notu: Yabancılara ödemeler yapıldı, üstüne bir de Jason Rich transferi yapıldı. Peki 3 aydır ödemelerini alamayan yerli oyuncular nasıl geçinecekler, borçlarını nasıl ödeyecekler? Bu konuda geçmiş yönetimler gibi Fikret Orman yönetimi de sınıfta kalmış durumda…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …