Güncel Haberler

Millsap Bitti Demeden Bitmez!

Denver Nuggets deplasmanda konuk olduğu Chicago Bulls‘u normal süresi 98-98 biten maçta, uzatma sonunda 108-107’lik skorla devirmeyi başardı. Bulls 107-106 öndeyken Denver Jokic’in atışından isabet çıkaramadı ama bitime 0.1 saniye kala kaçan o topu tipleyen Paul Millsap misafir takıma galibiyeti getirdi.

Denver cephesinde Sırp yıldız Nikola Jokic (22 sayı 12 ribaund 9 asist 2 topçalma 3 blok) yine triple-double ile flört ederken, maçı getiren Paul Millsap (19 sayı 6 ribaund 3 blok) da etkili bir performans sergiledi. Ayrıca Garry Harris de 16 sayı 5 ribaund 2 asist ile x-faktör oldu.

Chicao Bulls’da ise Zach LaVine (28 sayı 5 ribaund 7 asist) yıldızlaştı. Wendell Carter Jr. (25 sayı 8 ribaund 5 asist 3 topçalma 3 blok) da komple bir performansla ona yardımcı oldu. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/nvGy4wngOyQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …