Güncel Haberler

Brooklyn Nets Uzatmada Güldü

Brooklyn Nets konuk ettiği Detroit Pistons‘ı normal süresi 110-110 biten maçta, uzatma sonunda Spencer Dinwiddie‘nin üçlüğüyle 120-119 yenmeyi başardı. Dinwiddie aynı zamanda maçı da uzatmaya götüren üçlüğün sahibiydi.

Pistons aslında normal süresinin son 3 dakikasına 7 sayı ile nispeten rahat girmişti ancak geri dönen ev sahibi maçı dengeledi ve 21 saniye kala Dinwiddie’nin üçlüğü ile skor 110-110 oldu. Sonrasında Pistons adına Reggie Jackson son toptan faydalanamadı ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada ise Blake Griffin sahne aldı. Yıldız forvet bitime 1 dakika kala Pistons’ı 119-117 öne geçirdi ama ardından Dinwiddie’nin üçlüğü yine Nets’in imdadına yetişti. 119-120 geri düşen ev sahibi, son topu Griffin ile kullandı ama başarılı olamadı, böylece maçın skoru da belirlenmiş oldu.

Nets’de maçın yıldızı hiç kuşkusuz Spencer Dinwiddie oldu. Kenardan gelmesine rağmen 32 dakika parkede kalan ve maçı uzatmaya götüren sonrasında galibiyeti getiren üçlüklerin sahibi olan keskin nişancı 25 sayı (5/9 3sayı) 4 ribaund 4 asist ile galibiyetin mimarıydı. Joe Harris (23 sayı 5 ribaund) ve Caris LeVert (19 sayı 6 ribaund 6 asist 2 topçalma) de onun en büyük yardımcıları oldular.

Pistons cephesinde ise Blake Griffin (25 sayı 9 ribaund 4 asist), Andre Drummond (24 sayı 23 ribaund 2 blok) ve Reggie Jackson (21 sayı 4 ribaund 2 asist) mağlubiyeti engelleyemediler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/N2KC4Ng2HPE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …