Güncel Haberler

Kral ile Avrupalı Prens Karşılaştı, Kral Takımını Kurtardı

Los Angeles Lakers evinde ağırladığı Dallas Mavericks karşısında özellikle son bölümde zorlansa da süper yıldızı Lebron James‘in yardımı ile maçı uzatmaya götürmeden 114-113 kazanmayı başardı.

Bitime 4 dakika kala Lakers’ın 14 sayı üstünlüğü vardı ve ev sahibi fazla rahatlamasının cezasını ödedi. Dallas geri dönüşle maça dengeyi getirdi ve 7 saniye kala Sloven genç yıldız Luka Doncic ile beraberliği de yakaladı. Sonrasında bitime 2 saniye kala tartışmalı bir karar çıktı ve Wesley Matthews’un Lebron James’e müdahelesine faul çalındı. James de atışlardan birini sayıya çevirerek maçın sonucunu belirledi.

Lebron James (29 sayı 5 ribaund 6 asist 3 topçalma) alışıldığı gibi Lakers’ı sırtlayan isim olurken, Kyle Kuzma (18 sayı 8 ribaund 3 asist), Brandon Ingram (17 sayı 3 ribaund), Javel McGee (16 sayı 15 ribaund 2 topçalma 5 blok) ve Lonzo Ball da (12 sayı 4 ribaund 7 asist) onun en büyük destekçileri oldular.

Dallas’ta ise Wesley Matthews (21 sayı 2 topçalma), Harrison Barnes (19 sayı 4 ribaund), J.J. Barea (15 sayı 10 asist), Luka Doncic (14 sayı 5 ribaund 7 asist) mağlubiyete engel olamadılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …