Güncel Haberler

Golden State Warriors Yine Kazandı, Bu Kez Curry Sahnede

Golden State Warriors sahasında ağırladığı New Orleans Pelicans‘ı 131-121 ile rahat geçerken ev sahibinde bu kez Stephen Curry üçlükleriyle sahne aldı ve takımının galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Stephen Curry 37 sayı (7/11 3sayı) 2 ribaund 9 asist 2 topçalma ile Golden State’de ön plana çıkarken, Kevin Durant de (24 sayı 5 ribaund 8 asist 2 topçalma) yardımcı oyuncu rolünü çok iyi oynadı. Ayrıca bir önceki maçın alev almış yıldızı Klay Thompson da (18 sayı 1/4 3sayı 4 ribaund 4 asist) ile ortalama bir katkı verdi.

Misafir takım New Orleans’ta ise Jrue Holiday (28 sayı 3 ribaund 9 asist 2 topçalma) ön plana çıkarken, Nikola Mirotic (26 sayı 12 ribaund 2 topçalma) ve E’Twaun Moore (21 sayı 4 ribaund 2 topçalma) ile ona destek olmaya çalıştılar ama mağlubiyeti engelleyemediler. Süper yıldız Anthony Davis ise 17 sayı 12 ribaund 7 asist 2 topçalma ile kendi standartlarına göre sıradan bir performans sergiledi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/d89ETgMTeHs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …