Güncel Haberler

Burak Gören: “Gruptan çıkabilme adına ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız.”

Türk Telekom baş antrenörü Burak Gören, 7DAYS Eurocup C Grubu 5. hafta maçında Partizan’ı 77-72 yendikleri karşılaşmanın ardından konuştu.

Burak Gören’in açıklamaları:

“Maça iyi bir stratejiyle başladık. Tam saha baskıyla rakibimizin oynamasını engelledik. Yakaladığımız sayı farkı hep lehimize gelişti. En düştüğü anda da maç bitti. Belki salonda iyi sayıda seyirci vardı ama bu takım daha çok desteği hak ediyor. Kupada iki maç üst üste kazandık, 5 maçımız daha var. Fikstür avantajına sahibiz çünkü kalan maçların üçünü sahamızda oynayacağız. Gruptan çıkabilme adına ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, Maccabi Karşısında 16 Farktan Dönüp Kazanmayı Bildi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Partizan konuk ettiği Maccabi Tel Aviv karşısında ilk yarıyı …