Güncel Haberler

Klay Thompson Tam Anlamıyla Alev Aldı!

Golden State Warriors deplasmanda Chicago Bulls‘u 149-124 ile darma dağan ederken Klay Thompson üçlük olup yağdığı maçta performansı ile parmak ıssırttı.

Keskin nişancı tam 14 3 sayı isabeti bularak NBA tarihinin 3 sayı rekorunu da kırmış oldu. Thompson bu maça kadar sadece %13.9 (5/36) ile 3 sayı kullanıyordu, Bulls karşısında patladı adeta. İlk yarıda 10/14 ve üçüncü çeyreğin ilk bölümünde 14/24 isabet oranı ile tam 14 3 sayı isabeti buldu ve rekora ulaştı. Böylelikle bu maçta kendisini asistlerle besleyen takım arkadaşı Stephen Curry2nin rekorunu kırmış oldu (13 isabet – New Orleans karşısında –  7 Kasım 2016)

Klay Thompson sadece 27 dakika sahada kalırken 2/2 serbest atış, 14/24 3sayı, 4/5 2sayı isabetiyle 52 sayı attı ve son birbuçuk çeyrekte kenarda oturarak 60 sayı olan rekorunu veya bu maçta ele geçirdiği 3 sayı rekorunu geliştirmeyi denemedi.

Stephen Curry tamamı ilk yarıda olmak üzere 23 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Kevin Durant ve Quinn Cook 14’er sayı kaydetti. Draymond Green 3 sayıya karşın 11 asist, 6 ribaund üretti. Warrios maçı 24/45 (yüzde 53.3) üçlükle tamamladı.

Lauri Markkanen, Kris Dunn, Bobby Portis ve Denzel Valentine’nin sakatlıkları nedeniyle yer almadığı Chicago’da ise Zach LaVine ve Antonio Blakeney 21, Wendell Carter Jr. 18, Cameron Payne ve Jabari Parker 15’er sayı ile oynadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …