Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Rakibi Olimpia Milano İstim Üstünde

Euroleague 5.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes‘in konuk olacağı Olimpia Milano, Serie A’da yoluna tam gaz devam ediyor. Son kurbanları deplasmanda karşılaştıkları Pesaro oldu, 97-82 gibi rahat bir skorla galibiyete uzandılar.

Milano maça nefis bir giriş yaparak özellikle hücumdaki etkinliği ile ilk çeyrekten 31-20 üstünlüğü yakaladı. İkinci çeyrekte maçtaki tempo biraz düşse de Milano farkı açmaya devam etti ve soyunma odasına 50-34 önde girdiler. İkinci yarıda tempo yine en üst seviyeye çıktı ve bu sefer Pesaro ufak da olsa farkı kapatan taraf oldu. Son çeyrekte takımlar savunmayı unutunca yine yüksek skorlara ulaştılar ancak Milano daha fazla farkın kapanmasına izin vermedi ve 15 sayı ile rahat bir galibiyet elde ettiler.

Olimpia Milano’da Mike James (19 sayı 5 ribaund 4 asist) ve Christian Burns (11 sayı 12 ribaund 2 asist) maçın yıldızları oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …