Güncel Haberler

Antetekounmpo Yoksa Ersan Var!

Milwaukee Bucks, Kanada temsilcisi Toronto Raptors‘u 124-109 geçerek rakibinin yenilmezliğine son verirken kendi de NBA’de tek namağlup takım olarak yoluna devam etti.

Sakatlığı nedeniyle Yunan yıldı Giannis Antetekounmpo’nun forma giymediği maçta temsilcimiz Ersan İlyasova ilk beş başladı ve 24 dakika süre aldı. Milli oyuncu 19 sayı (3/6 3sayı, 5/6 2sayı) ile takımın en skorer ismi oldu. Ayrıca sayılarının yanına 2 asist ve 10 da ribaund ekleyerek double-double yaptı.

Milwaukee cephesinde ayrıca Khris Middleton (14 sayı 4 ribaund 8 asist 2 topçalma), Eric Bledsoe (17 sayı 2 ribaund 8 asist), Malcolm Brogdan (17 sayı 5 ribaund 3 asist) da galibiyetin diğer önemli isimleri oldular. 

Kawhi Leonard’ı dinlendiren Toronto’da ise Serge Ibaka (30 sayı 9 ribaund) yıldızlaştı ama galibiyeti getirmeye yeterli olmadı. Pascal Siakam (22 sayı 8 ribaund 2 asist 4 topçalma) ve Kyle Lowry de (9 sayı 6 ribaund 15 asist 2 topçalma 2 blok) değerli katkılar verdiler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/1L2Va_J-JkY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …