Güncel Haberler

Fenerbahçe’nin Rakibi Ligde Çok Rahat

Euroleague 5.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe‘nin Ülker Arena’da ağırlayacağı Bayern Munich, liginde deplasmanda karşılaştığı Bremerhaven’i 89-72 gibi rahat bir skorla geçerek yoluna moralli bir şekilde devam etti.

Düşük tempoda başlayan maçta ilk çeyrek Bayern’in 15-12 üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte ise takımlar hücumda patlama yaşadılar ve bu durum ev sahibi Bremerhaven’e yaradı, 29-23’lük çeyrek skorunun ardından soyunma odasına da 41-38 önde girdi ev sahibi. İkinci yarıya ise fırtına gibi başlayan taraf Bayern odlu, 30-19’luk çeyrek skoru ile öne fırlayan koç Radonjic’in öğrencileri son çeyrekte de savunmayı sertleştirince farkı korudu ve 17 sayı farkla rahat bir galibiyet elde etti.

Bayern cephesinde ise kaptan Danilo Barthel (21 sayı 6 ribaund 3 asist) yıldızlaşan isimdi. Stefan Jovic (15 sayı 2 ribaund 2 asist 2 topçalma) ve Nihad Djedovic (18 sayı 2 ribaund 2 asist 3 topçalma) de kaptanın en büyük yardımcıları oldular galibiyet yolunda.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …