Güncel Haberler

Anadolu Efes – ADATIP Sakarya BŞB Maçının Ardından Koçların Yaptığı Açıklamalar

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4.hafta mücadelesinde Anadolu Efes‘i İstanbul’da 96-86 deviren ADATIP Sakarya BŞB‘nin baş antrenörü Selçuk Ernak şu açıklamaları yaptı:

“Bizim için önemli bir maçtı. Bu maçlar, ligin kuvvetli takımlarına karşı deplasmanda ne yapabileceğimizi görmek için önemli sınavlar. Bu sınavdan başarıyla geçtik. Geniş bir kadromuz yok fakat buna rağmen bütün oyunculardan katkı aldık. Her gün daha iyi olabilmek amacıyla yola çıktık. Sezon başında birçok konuda biraz bocaladık ama genç oyuncularımızın bize yardımcı olmaları benim için çok önemli. Anadolu Efes’e sezonun geri kalanında başarılar diliyorum.”

Sürpriz bir mağlubiyet alan Anadolu Efes’in koçu Ergin Ataman ise şu noktalara değindi:

“Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye’yi kutlarım. Douglas bugün müthiş bir performans sergiledi. Keza Nnoko da pota altında uzunlarımıza karşı ciddi bir üstünlük elde etti. Biz de maça gerek mental gerek fiziksel olarak yeteri kadar iyi hazırlanamadığımızı görmüş olduk. Ligde hiçbir maçı hafife almamak gerektiğini öğrenmiş olduk. Şimdi önümüze bakacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …