Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji – Banvit Karşılaşmasının Ardından Koçların Açıklamaları

Ligde 4. haftanın açılış maçında Banvit’i mağlup eden Bahçeşehir Koleji‘nde koç Stefanos Dedas maçın ardından açıklamalarda bulundu:

“Önemli bir galibiyet aldık. Ligde oynadıkları 3 karşılaşmayı da kaybetmişlerdi ve bu maçı kazanmak için ayrı bir motivasyonla oynayacaklarını biliyorduk. Maçın en önemli yerlerinde iyi savunma yaptık. Banvit’in enerjisine karşılık verdik. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız maçın kritik yerlerinde çok iyi katkı verdi. Onlara da teşekkür ediyorum.”

Bahçeşehir Basketbol deplasmanında 18 sayıdan geri gelip son periyotta öne geçmesine karşın sahadan mağlup ayrılan Banvit’te koç Ahmet Gürgen maça dair açıklamalarda bulundu:

“Karşılaşmaya kötü başladık. Oyunun başında çok basit hatalar yaptık. Genç takım olmamızın dezavantajını yaşıyoruz. Daha tecrübeli olmamız gerekiyor. Öğrenerek daha doğru savunma yapmamız lazım. Hücumda da çok basit pozisyonları sayıya çeviremedik. Son çeyrekte savunmada dengeyi sağladıktan sonra öne geçtik. Oyunu kazanma şansımız çok fazlaydı ama kritik bir üç sayılık basket yedik ve geriye düştük. Sonrasında oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptı ama kaybettik.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …