Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka’dan Evinde Süpriz Mağlubiyet

FIBA Europe Cup 2.hafta mücadelesinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka konuk ettiği Hollanda ekibi Donar Groningen karşısında beklentileri karşılayamadı ve 64-69’lük skorla sürpriz bir mağlubiyet aldı.

Temsilcimiz maça ateşli taraftarının desteği ve İBB karşısında alınan galibiyetin morali ile agresif başlamak istiyordu ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve daha ilk çeyrekten üstünlüğü rakibe veren Karşıyaka ikinci çeyreğe 15-22 geride başladı. İkinci çeyrekte genç uzun Egemen Güven’in devreye girmesi temsilcimizi umutlandırırken arkadaşlarının ona ayak uyduramaması ve Hollan temsilcisinin Pasalic artı Hammink ile rahat skor bulması farkın çift hanelere çıkmasını sağladı, soyunma odasına Groningen’in 42-30 üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda nihayet Karşıyaka’nın yıldız isimleri Marei, Henry ve Walker devreye girdiler. Bu sayede maça ortak olan temsilcimiz son çeyreğe de sadece 4 sayı geride 55-59’luk skorla girildi. Ancak final çeyrekte hücumda çok kötü bir performans sergileyen ve rakibin agresif savunması karşısında skorerlerini devreye sokamayan Pınar Karşıyaka sadece 9 sayıda kaldı ve haliyle de maçı 64-69’luk skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Büyükçekmece Zaferi Ardından Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Onvo Büyükçekmece‘yi etkili hücum performansı sayesinde 93-87’lik …