Güncel Haberler

Ataman: Fenerbahçe’yi son 2 maçta yenmenin özgüveniyle oynayacağız

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaştı.

“Fenerbahçe’yi analiz ederken, en son maçlarını izledim ve Tyler Ennis’in ayağının kırılmasından dolayı çok üzgün olduğumuzu ifade etmek isterim ve hem kendisine hem Fenerbahçe’ye geçmiş olsun diyorum. Çok üzücü bir sakatlık olduğunu gördüm. Acil şifalar dilerim kendisine. Fenerbahçe ile Euroleague’de oynayacağımız maç, tabi ki zor bir maç olacak. Fenerbahçe, Euroleague’in en önemli favorilerinden olan bir takım. Özellikle Euroelague maçlarında çok konsantre ve tempolu basketbol oynayan, Euroleague’i çok iyi tanıyan bir head coach ve oyunculardan kurulu bir takım. Ama biz de özellikle Fenerbahçe ile oynadığımız son iki maçı kazanmış olmanın özgüveniyle ve oyuncularımızın mücadele, istek ve arzularına inandığımızdan dolayı maçta en iyi şekilde mücadele edip, kazanmaya çalışacağız…”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …