Güncel Haberler

Washington Wizards Uzatmada Güldü

Baştan sona çekişmeli geçen ve özellikle son bölümde nefeslerin tutulduğu maçta Washington Wizards, 111-111 tamamlanan normal sürenin ardından uzatma bölümünde konuk olduğu Portland Trail Blazers‘ı 125-124 yenmeyi başardı.

Normal sürenin son bölümünde adeta üçlükler havada uçuştu. Portland 13 saniye kala Nik Stauskas’ın üçlüğü ile 111-108 öne geçti, 7.4 saniye kala Bradley Beal’in üçlüğü maçı uzatmaya götürdü: 111-111. Uzatma bölümünde de çekişme hiç doz kaybetmeden devam etti. Bitime 7 saniye kala Washington 125-124 öndeydi ve John Wall serbest atışların ikisini de kaçırınca heyecan iyice arttı. Portland son hücumda topu en doğru isimle, Damian Lillard ile buluşturdu ama Otto Porter Jr.’ın bloğu Portland’ın umutlarını söndürürken Washington’a da galibiyeti getirdi.

Washington cephesinde kritik anlarda sahne alarak gönderdiği üçlüklerle dikkat çeken Markieff Morris (28 sayı 6/10 3sayı 9 ribaund), Bradley Beal (25 sayı 5/9 3sayı 8 ribaund 7 asist), Kelly Oubre Jr. (22 sayı 3/3 3sayı 6 ribaund), Otto Porter Jr. (16 sayı 10 ribaund) ve John Wall (16 sayı 9 asist 4 ribaund) ile galibiyetin mimarları oldular.

Ev sahibinde ise Damian Lillard (29 sayı 8 ribaund 8 asist), Jusuf Nurkic (22 sayı 18 ribaund) ve Al-Farouq Aminu’nun (16 sayı 15 ribaund) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …