Güncel Haberler

Luka Doncic Amerikalılar’ı “Şaşırtmaya” Devam Ediyor!

Euroleague MVP’si 19 yaşındaki Luka Doncic için drafttan sonra haddini aşan gereksiz yorumlar yapan Amerikan medyası “ŞAŞIRMAYA” devam ediyor. Genç Sloven yıldız takımı Dallas Mavericks‘in sahasında Chicago Bulls‘u 115-109 yendiği maçta 19 sayı 7/14 sahaiçi 6 asist 3 ribaund 1 topçalma ile Yılın Çaylağı Ödülü’nün en büyük adaylarından biri olduğunu yine gösterdi.

Diğer taraftan Dallas’ın yeni transferi DeAndre Jordan da 18 sayı 16 ribaundla yine double-double yaptı ve Dallas tarihinin son 24 yılında sezona üç double-double ile giriş yapan ilk oyuncu olmayı başardı. Ayrıca ev sahibinde Wesley Matthews da (20 sayı 4/11 3sayı) galibiyetin mimarlarından biriydi. Harrison Barnes, Dirk Nowitzki ve Devin Harris sakatlıkları devam ettiği için kadroda yer almadlar.

Chicago Bulls cephesinde ise Zach LaVine 34 sayı gönderdi Dallas potasına ve Michael Jordan (1986) ile Bob Love’dan (1971) sonra sezonun ilk üç maçında 30+ sayı barajını aşan üçüncü oyuncu olarak tarihe adını yazdırdı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/JfWD77QrRYg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …