Güncel Haberler

Orlando’dan Boston Baskını

NBA Doğu Konferansı’nın orta halli takımlarından Orlando Magic konuk olduğu favorilerden Boston Celtics‘i savunmadaki performansıyla 93-90 yenerek gecenin sürprizine imza attı.

Orlando ilk yarıyı da 48-45 önde bitirirken son dakikaya da 91-86 üstün girmeyi başardı. Sonrasında farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başaran Boston’da kalan saniyelerde 2 yıldız Kyrie Irving ve Gordon Hayward üst üste üçlük fırsatlarını değerlendiremeyince evlerinde kaybetmekten kurtulamadılar. 

Misafir takımda Karadağlı uzun Nikola Vucevic (24 sayı 12 ribaund) yıldızlaşırken, Jonathan Isaac (18 sayı), Evan Fournier (14 sayı 10 ribaund 6 asist) ve DJ Augustine (10 sayı 10 asist) de galibiyetin diğer mimarları oldular.

Boston Celtics cephesinde ise Kyrie Irving (22 sayı 8 ribaund 5 asist), Al Horford (15 sayı 6 ribaund 4 asist), Gordon Hayward (11 sayı 4 ribaund 3 asist) üçlüsü beklentilerin altında kalınca zaten mağlubiyet kaçınılmazdı. Sakatlığı bulunan tecrübeli uzun Aaton Baynes maçta yer alamadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/_nTexUOqJTc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …