Güncel Haberler

Hem Antetokounmpo Hem de Middleton New York’a Ağır Geldi!

Milwaukee Bucks sahasında ağırladığı New York Knicks‘e karşı zaman zaman zorlansa da son bölümde vites yükseltip 14-3’lük seriyle rakibini 124-113 geçmeyi bildi.

Milwaukee cephesinde temsilcimiz Ersan İlyasova kenardan gelerek 22 dakika süre aldı ve 5/7 serbest atış 1/4 üçlük 1/5 ikilik isabet oranları ile 10 sayıda kalırken 8 de ribaund toplamayı başardı.

Ev sahibi adına maçın ön plana çıkan isimleri ise; Giannis Antetoukounmpo (31 sayi 15 ribaund 4 asist 2 blok), Khris Middleton (30 sayı 7/8 üçlük 7 ribaund 2 asist) ve Eric Bledsoe (16 sayı 13 asist) oldular.

New York Knicks’de ise Tim Hardaway Jr (24 sayı 2 ribaund 3 asist), Mario Hezonja (18 sayı 4 ribaund 3 asist), Trey Burke (19 sayı 5 ribaun 4 asist) ve Enes Kanter’in (14 sayı 13 ribaund 2 asist) çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/N9wSALW0T2M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …