Güncel Haberler

Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen : ”Aleyhimize Çok Kolay Fauller Çalındı.”

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında Banvit, Letonya’da konuk olduğu Ventspils’e 86 – 80 mağlup olarak Avrupa’da ilk yenilgisini aldı. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Başantrenörü Ahmet Gürgen şu değerlendirmelerde bulundu :

”Takımımı mücadelesinden dolayı kutluyorum. Rakip takımı da kazandığı için kutluyorum. Maç stratejimizi bence sahada iyi uyguladık, iyi mücadele ettik. Maçı kazanacağımız, öne geçeceğimiz yerlerde hakemler bizim aleyhimize çok kolay fauller çaldı. Bu yüzden de oyunu kontrol edeceğimiz anlarda, öne geçemedik. Fauller istatistik olarak da gözüküyor. Kazanabileceğimiz bir maçı maalesef kazanamadık.”

Alex Perez ise : ”40 dakika boyunca zorlu bir maç oynadık. Fiziksel olarak sert bir maçtı. Kritik anlarda çok basit fauller çalındı. Bu da bizi etkiledi.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …