Güncel Haberler

TOFAŞ’ın Rakibi Limoges Ligde Kaybetti

Bu hafta Eurocup sahnesinde temsilcimiz TOFAŞ‘ı Fransa’da ağırlayacak olan Limoges, Jeep Elite Pro A‘da konuk olduğu bir diğer Eurocup ekibi ASVEL Villeurbanne karşısında beklenenden kötü bir performans sergiledi ve 68-82’lik skorla farklı kaybetmekten kurtulamadı.

Maç dengeli başladı ancak ikinci çeyrekle beraber genç uzun Noua liderliğinde pota altını daha iyi kullanan ASVEL tecrübeli kısalarını da devreye sokunca öne geçti ve devre de ev sahibinin 40-32 üstünlüğü ile geçildi. Üçüncü çeyrekte de Limoges rakibin sert savunması karşısında bir türlü skor üretecek opsiyonları devreye sokamadı ve farkı çift hanelere çıktı. Howard, Samuels, Miles üçlüsüyle içerden etkili olsa da kısalardan bir türlü katkı alamayan Limoges farkın artmasına engel olamadı deplasmanda can sıkıcı bir farkla yenildiler.

Limoges adına maçın en iyi performansı William Howard’dan (15 sayı 8 ribaund) geldi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …