Güncel Haberler

Türk Telekom’un Misafir Olacağı Trento Ligde Kaybetti

Bu hafta Eurocup mücadelesinde temsilcilerimizden Türk Telekom‘un İtalya’da konuk olacağı Trento, ligde deplasmanda mücadele ettiği Varese karşısında savunmada sınıfta kaldı ve 85-93 kaybetti.

İki takımın da müthiş bir tempoda başladığı maçta ilk çeyrek ev sahibinin 23-20 üstünlüğü ile geçildi. Ancak ikinci çeyrekle beraber Varese’nin sertleşen savunması karşısında Trento sıkıntı yaşadı ve sadece 13 sayı bulabildiği ikinci çeyreğin ardından devreye 33-45 geride girdi. Üçüncü çeyrekte maça tekrar tempo geldi ama bu durum yine Varese’ye yaradı ve tam 28 sayı ürettiler ki son çeyreğe de 15 sayı önde girdiler. Son çeyrekte Torray ve Flaccadori önderliğinde hücumda kendine gelen Trento, tam 27 sayı üretmesine rağmen potasını tam olarak kapatamayınca farkı eritemedi ve 85-93 mağlup ayrıldı parkeden.

Trento cephesinde Toto Forray (20 sayı) ve Diego Flaccadori (23 sayı 5 ribaund) ile ön plana çıkan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …