Güncel Haberler

Paul’süz Rockets Kayıp

Geçtiğimiz gün Los Angeles Lakers ile oynana maçta Rajon Rondo ile yumruklaşan ve ceza alan Chris Paul‘ün yer almadığı Houston Rockets, konuk olduğu diğer Los Angeles şehri takımı Clippers‘a 112-115 mağlup oldu.

Maça iyi başlayan ev sahibi olurken, Rockets ikinci çeyrekte maça dengeyi getirdi. İkinci yarıda skor sürekli el değiştirirken zaman zaman Gallinari-Harden düellosu izledik. Ayrıca Harrell ile Capela’nın da pota altındaki ribaund savaşı keyif verdi.

Clippers cephesinde ön plana çıkan isimler; Danilo Gallinari (20 sayı 9 ribaund 4 asist), Tobias Harris (23 sayı 4 ribaund) ve Montrezl Harrell (17 sayı 10 ribaund 3 asist) oldular. Houston’da ise Paul’ün yokluğunda yükün çoğunu James Harden (31 sayı 14 asist 4 ribaund) sırtlarken Eric Gordon (21 sayı 5/8 3sayı) ve Clint Capela (23 sayı 6 ribaund 5 asist) da ona yardımcı olarak takımlarını skorda tuttular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/y5aMQdaRYT0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …