Güncel Haberler

Houston – Lakers Maçında Yumruklar Konuştu

Lebron James Staples Center’da ilk kez Los Angeles Lakers taraftarı ile buluştu ve rakip yıldızlar topluluğu Houston Rockets‘dı. Keyifli geçen maç maalesef son çeyrekte çıkan kavganın gerisinde kaldı. Karşılaşmayı Houston Rockets 124-115 kazandı.

James Harden’ın içeriği girdiği pozisyonda Brandon Ingram kendisine faul yaptı ve kararın verilmesinin ardından yıldız oyuncuyu arkasından sert bir şekilde itti. Olayın ardından iki takımın oyuncuları da toplanıp karşılıklı atışmaya başladı. Bu esnada Chris Paul parmağını Rajon Rondo‘nun gözüne soktu, hatta iddialara göre Rondo da Paul’a türkürmüştü. Bunun üzerine Rondo da Paul’a yumruk attı ve karşılıklı yumruklar havada uçuştu. Lebron James başta olmak üzere bir çok oyuncu araya girip kavganın büyümesini engellemeye çalışırken Brandon Ingram da Chris Paul’a yumruk attı.

Ortamın sakinleşmesinin ardından hakemler Rajon Rondo, Chris Paul ve Brandon Ingram’ı diskalifiye etti.

Öne çıkan performanslar:
Houston Rockets: James Harden (36 sayı 7 ribaund 5 asist), Chris Paul (28 sayı 7 ribaund 10 asist), Clint Capela (19 sayı 12 ribaund)
Los Angeles Lakers: Lebron James (24 sayı 5 ribaund 5 asist), Javal McGee (16 sayı 6 ribaund 2 asist), Rajon Rondo (13 sayı 7 ribaund 10 asist)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/a1BgalUsr5E

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …