Güncel Haberler

Doncic Alev Aldı Dallas’ı Galibiyete Taşıdı

Dallas Mavericks, sahasında ağırladığı Minnesota Timberwolves‘u Sloven çaylak Luka Doncic‘in etkili performansı ile 140-136 yenmeyi başardı.

Takım olarak 29 asist üreten ve hücum ribaundlarında 15-9 üstünlük sağlayarak oyunun kontrolünü elinde tutan Dallas cephesinde çaylak Luka Doncic 26 sayı (4/9 üçlük), 6 ribaund, 3 asist ile oynadı ve kritik anlarda hücumu yönlendirdi. Ev sahibinin yeni transflerinden DeAndre Jordan da 22 sayı 10 ribaund 5 blokla pota altını domine etti. Ayrıca Dennis Smith JR, Wesley Matthews ve Dwight Powell da 19’a sayıyla önemli bir katkı verdiler galibiyet yolunda.

Cleveland maçında kendi taraftarlarının tepki gösterdiği Jimmy Butler bu karşılaşmada yer almadı, Karl Anthony Towns 31 sayı (4/6 üçlük), 5 ribaund, Derrick Rose 28 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Jeff Teague 22 sayı, 9 asistle Minnestota’yı oyunda tuttu.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …