Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “Oyuncularımın Her Birine Teşekkür Borcum Var”

ADATIP Sakarya BŞB’in Gaziantep Basketbol’u sahasında 75-67 mağlup ettiği maçın ardından ev sahibi ekibin koçu Selçuk Ernak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Selçuk Ernak, şu ifadeleri kullandı:

“Oyuncuların burada olma sebepleri bu. Bugüne kadar resmi maçlarda istediğimiz seviyede basketbol oynayamadık ama oyuncularımızı transfer ederken en yetenekli, en iyi basketbolcu diye transfer etmekten öte zor günlerde sırtımızı kime yaslayabiliriz diye seçiyoruz. Onun için her birine teşekkür borcum var.”

“Bu, bizim için hayati bir galibiyetti. Ligin tamamına baktığımız zaman tabii bir galibiyet çok etki etmez ama böyle genç bir takım için başlangıç galibiyetiyse bence çok kıymetli. Bizi, üstüne bir şey inşa edebileceğimiz bir noktaya getirir. Şimdi bu maçla alakalı çok fazla sevinecek ya da üzülecek vaktimiz yok çünkü salı günü Almanya’ya gidip çarşamba günü Avrupa Kupası maçı oynayacağız. Hemen dönüşünde İstanbul’da Anadolu Efes ile oynayacağız. Yoğun bir tempomuz var. Her maç daha iyi bir takım olmaya çalışacağız. Bugün bizi destekleyen taraftarlara da ayrıca teşekkür ederim.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …