Güncel Haberler

Milano’dan Olympiakos’a Büyük Şok!

Euroleague 3.hafta mücadelesinde sezona formda bir giriş yapan Olympiakos, Barış ve Dostluk Salonu’nda ağırladığı Olimpia Milano karşısında büyük bir şok yaşadı ve sahadan 75-99’luk skorla mağlup ayrıldı. 

Karşılaşma dengede başladı ve iki takım da hücumda adeta alev alarak başladılar, ilk çeyrek 26-24 Olympiakos’un üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekte de tempo aynı şekilde devam etti ve denge bozulmadı. Devrenin son bölümünde Della Valle ve James üçlükleri ile devreye girdiler, İtalyan ekibini bir adım öne taşıdılar. Milano soyunma odasına 44-41 önde girmeyi başardı Pire deplasmanında.

Üçüncü çeyreğin başında Olympiakos beklendiği gibi kendisine geldi ve maça dengeyi getirdi. Ama karşılık vermekte gecikmedi Milano ve boyalı alanda sağladığı verimlilik ile farkı arttırdı. Son çeyreğe 73-63 Milano üstünlüğü ile girildi. İtalyan temsilcisi son çeyrekte de ritmini düşürmedi ve Olympiakos’a hiç geri dönüş fırsatı vermeyerek bu zorlu deplasmandan 99-75 gibi müthiş bir skorla galibiyet çıkarmayı başardı.

Öne çıkan performanslar:
Olympiakos: Nikola Milutinov (15 sayı 10 ribaund 2 blok) ve Georgios Printezis (13 sayı 5 ribaund)
Olimpia Milano: Mike James (22 sayı 5 asist), Vladimir Micov (19 sayı 4 ribaund), Nemanja Nedovic (20 sayı 4 ribaund 4 asist)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …