Güncel Haberler

Cedi Osman İstim Üstünde

Cleveland Cavaliers, Minneapolis’te konuk olduğu Minnesota Timberwolves‘a Cedi Osman‘ın etkili performansına rağmen 131-123 kaybetmekten kurtulamadı.

Maça yine çok yönlü performansını sergileyerek başlayan Cedi Osman, ilk yarıyı 9 sayı 7 asist ile tamamladıktan sonra ikinci yarıda vites yükseltti ve maçı 22 sayının (4/7 3sayı 5/10 2sayı) yanına 8 asist 3 ribaund 1 topçalma da ekleyerek tamamladı. Cedi bu istatistiklerle iki alanda kariyer rekorunu da geliştirmiş oldu, önceki en iyi performansları 18 sayı ve 6 asist idi.

Cedi ilk bölümde daha çok arkadaşlarını devreye sokmak için organizasyon görevini üstlendi. İkinci yarıda kenardan gelen Sexton’ın skora katkısı ve Cedi’den gelen 2 üçlük ile farkı 4 sayıya kadar çekti Cleveland ama sonrasında ev sahibi maça ağırlığını koydu ve farkın daha fazla kapmasına izin vermedi.

Cleveland Cavaliers cephesinde Kevin Love 25 sayı 19 ribaund 7 asist ve Jordan Clarkson da 19 sayı 4 ribaundla mücadele ettiler.

Minnesota’da tartışmalı şekilde kalan, takasını isteyen, söylemleri ile antipati toplayan Jimmy Butler maçın başında tribünlerden tepki alsa da 33 sayı (12/12 serbest atış, 10/12 saha içi isabet) 7 ribaund 3 asist 2 blok 4 top çalma ile seyircileri maç sonunda yanına aldı.

Andre Wiggins 22 sayı, Taj Gibson, Karl Anthony Towns ve Derrick Rose 12’şer sayı kaydetti, eski Fenerbahçeli James Nunnally oyuna girmedi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …