Güncel Haberler

Pelicans ve Davis’den Rockets’a Soğuk Duş

Geçtiğimiz sezon Batı Konferansı’nda final oynayan ve yaz döneminde Carmelo Anthony’i de kadrosuna katarak büyük ses getiren Houston Rockets, sezonun ilk maçında sahasında ağırladığı Anthony Davis liderliğindeki New Orleans Pelicans karşısında sürpriz bir skorla 131-112 ile parkeden mağlup ayrıldı.

Yay gerisindeki denemeleri yine anormal seviyeye çıkaran, 44 iki sayılık atış denemesine karşın 48 3 sayı deneyen Houston Rockets burada da %30 gibi düşük bir yüzdeyle oynayınca rakibe direnmekte zorlandı. Ayrıca Pelicans’ın hızlı hücumlarında geri koşma problemleri yaşayan Rockets, pota altı savunmasında da Davis ve Mirotic’e karşı çaresiz kaldı. Parkede daha istekli daha enerjik görünen taraf New Orleans’tı, ribaundlarda 54-37 ile net bir üstünlük sağladılar. 

Öne çıkan performanslar:
New Orleans Pelicans: Anthon Davis 32 sayı 16 ribaund 8 asist 3 blok, Nikola Mirotic 30 sayı (6/8 3sayı) 10 ribaund 3 asist, E’Twaun Moore 21 sayı, Julius Randle 25 sayı 8 ribaund.
Houston Rockets: Chris Paul 19 sayı 5 ribaund 6 asist, PJ Tucker 19 sayı (4/7 3sayı), James Harden 18 sayı 10 asist 9 ribaund, Eric Gordon 21 sayı. Yedek başlayan Carmelo Anthony 27 dakikada 10’da 3 saha içi isabetle 9 sayı attı, 4 de ribaund topladı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …