Güncel Haberler

Cedi İyi Başladı Ama Galibiyete Yeterli Olmadı

Temsilcilerimziden Cedi Osman‘ın bu sezon ön planda olmasını beklediğimiz Cleveland Cavaliers, deplasmanda Toronto Raptors‘ın konuğu oldu. İyi direnç gösteren Cleveland, ev sahibinin maçı 116-104 ile üstün bitirmesine engel olamadı.

Cleveland ilk devre, özellikle ikinci çeyrekte üstün bir oyun sergiledi. İkinci çeyrekteki 32-22’lik skor eşliğinde soyunma odasına 60-47 önde girmeyi de başardılar. Ancak ev sahibi beklendiği gibi ikinci yarıda oyunu dengeledi ve öne geçti. Son bölümde Cedi’nin tempoyu forse etmesiyle Cleveland yeniden maça ortak olmaya çalışsa da Toronto yıldız isimleri Kawhi Leonard ve Kyle Lowry ile maça ağırlığını koydu ve farkı çift hanelerde tutarak kazanmayı bildi.

Maça ilk beş başlayan ve 33 dakika parkede kalan Cedi Osman 5/6 serbest atış, 2/2 üç sayı, 3/8 iki sayı isabetiyle 17 sayı kaydetti, 10 da ribaund alarak kariyerinde ilk kez double double yaptı. 2 asist üreten basketbolcumuz 3 top kaybetti.

Öne çıkan performanslar:
Cleveland Cavaliers:  Kevin Love 21 sayı, 7 ribaund, Jordan Clarkson 15 sayı, George Hill 15 sayı.
Toronto Raptors: Kawhi Leonard 24 sayı, 12 ribaund, Kyle Lowry 27 sayı (5/6 üçlük), 6 asist

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …