Güncel Haberler

Fenerbahçe – Khimki Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Turkish Airlines Euroleague‘in ikinci haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Khimki Moskova karşısında 93-85’lik skorla kazanırken maçtan sonra Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

“Khimki çok iyi basketbol oynadı. Genel olarak çok güzel bir maçtı. Çok fazla üçlük kullanmayı seven bir takım. Ortalama maçlarda 34 sayıyı üçlüklerden buluyorlar. Savunmada iyi oynayıp onları engellemeye çalıştık. Maç boyunca gerekli agresif savunmayı yapmadık. Çok kolay sayı bulmalarına izin verdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza atmosfer için teşekkür ediyorum. Bu daha yolun başı.

Çok karakterli. (Ali Muhammed) Kalitesinin farkında. Kararlı oynuyor. Maçın her alanında daha hazır olmalı. Bugün çok iyi kararlar aldı. Bazı iyi olmayanları da vardı. Bu da maçın bir parçası. Soyunma odasında oyuncularıma 13 maçın olduğunu söyledim. 10’u deplasmanda. Böyle bir programda herkes hazır olmalı. Herkesin zamanı gelecek. Takımın taze kalmasını sağlamalıyız ve her sene gibi yolumuza devam edeceğiz.” 

Khimki Moskova‘da ise koç Georgios Bartzokas, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Tipik bir EuroLeague maçıydı, son ana kadar yakın bir maçtı. Bir çok şansımız oldu kazanmak adına. Burada maç kazanmak kesinlikle kolay değil, en ufak hatanızda Fenerbahçe cezalandırıyor. Üçüncü çeyrekte savunmamız düzeldi ve tekrar şans bize geldi. Ne olduğunu hemen unutup devam etmeniz gereken bir lig. Anadolu Efes maçına konsantre olmamız gerekiyor, Fenerbahçe’ye tebrikler.” 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …