Güncel Haberler

Ersan’ın Kenardan Getirdiği Kritik Katkı Eşliğinde Milwaukee Kazandı

NBA‘de gecenin en çekişmeli maçında temsilcimiz Ersan İlyasova‘nın da yer aldığı Milwaukee Bucks, konuk olduğu Charlotte Hornets‘ı 113-112 yenmeyi başardı. Bucks, maçın ilk yarısında farkı 20 sayıya kadar çıkarmış olsa da maçın son bölümünde ritmini kaybetti ve Charlotte’ın maça ortak olmasına engel olamadı.

Bitime 7 dakika kala Kemba Walker, müthiş performansını 33.sayısı ile süsleyerek skorar dengeyi getirdi. Ersan bitime 36 saniye kala 6.faulünü alarak kenara geldi, Kemba Walker ise çizgide de hata yapmadı ve takımını ilk kez öne geçirmeyi başardı. 24 saniye kala bu kez Bucks adına Antetokounmpo çizgideydi ve o da hata yapmadı, takımını bir sayı öne getirdi. Son fırsat maçın Hornets tarafındaki yıldızına, Kemba Walker’a geldi ancak pota altındaki atışı değerlendiremeyince maçın galibi 113-112 Bucks oldu.

Altıbuçuk dakika kala Kemba Walker’ın maçtaki 33. sayısı ile skor 101-101 eşitlendi. Ersan 36 saniye kala Kemba’ya yaptığı faulle 6. faulünü aldı ve Charlotte, yıldız oyuncusunun 2/2 isabetiyle maçta ilk kez öne geçti. 24 saniye kala Antetekounmpo serbest atış çizgisinden kaçırmadı ve Milwaukee yeniden öne geçti: 113-112. Bitime 2 saniye kala Kemba Walker çember altında atışı buldu ancak kaçırdı.

Temsilcimiz Ersan İlyasova kenardan geldiği maçta 29 dakika süre alarak,  1/3 üçlük, 5/6 ikilik ile 13 sayı attı, 9 ribaund, 2 asistle iyi bir oyun çıkardı.

https://youtu.be/OoRurnpKz80

Öne çıkan performanslar:
Milwaukee Bucks: Giannis Antetokounmpo 25 sayı 18 ribaund 8 asist 8 topkaybı, Khris Middleton 19 sayı 9 ribaund 4 asist, Eric Bledsoe 17 sayı 4 ribaund 3 asist
Charlotte Hornets: Kemba Walker 41 sayı 7/13 3sayı, Malik Monk 18 sayı

Kemba Walker,  Hornets adına sezonun açılış maçının rekorunu kırdı. Eski rekor 38 ile Stephen Curry’nin babası Dell Curry’ye aitti. Tony Parker ise yeni formasıyla ilk maçında 8 sayı, 3 ribaund, 7 asist üretti.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/pAls1oqlXcE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …