Güncel Haberler

İstanbul BBSK Hollanda Şampiyonuna Kaybetti

Temsilcimiz İstanbul BBSK, FIBA Europe Cup C grubu ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Hollanda şampiyonu Donar Groningen karşısında 90-81’lik skorla kaybetti.

Temsilcimizde atılan 81 sayının 64’üne imza atan Holloway, Kulig ve Babic üçlüsünün performansı İstanbul BBSK’ya yeterli olmadı. İlk çeyreği 17-10, devreyi ise 41-33 geride kapatan İstanbul ekibi üçüncü periyotta farkı iki baskete kadar indirse de maçın sonunu daha iyi oynayan Groningen maçı 90-81 kazandı.

Groningen‘de Teddy Gipson 17 sayı-5 asist yaparken, Jason Dourisseau 12 sayı-2 ribaunt, Shane Hammink 10 sayı-5 asist ve Arvin Slagter 11 sayı-5 ribaunt yaptı.

İstanbul BBSK‘da Damian Kulig 25 sayı-8 ribaunt yaparken, Tu Holloway 22 sayı-3 asist ve Luka Babic 17 sayı-6 ribaunt yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …