Güncel Haberler

ADATIP Sakarya BŞB Evinde de Kazanamıyor

Temsilcimiz ADATIP Sakarya BŞB, FIBA Europe Cup A grubu mücadelesinde evinde ağırladığı Hollanda ikincisi Leiden karşısında 56-69 kaybetti.

İlk çeyreği 14-18 geride kapatan Sakarya, ikinci periyotta oyun kontrolünü tamamen kaybetti. Hücumda ciddi kriz yaşayan temsilcimiz 8 sayıda kalınca devreye 22-41 geride gitti.

İkinci yarıya daha konsantre başlayan Sakarya, oyuna tekrar tutunmak için direnç koyarken, farkı tek hanelere kadar çekti. Son çeyreğe temsilcimiz 50-41’le geride girdi.

Son çeyrekte Leiden Basket kontrolü tekrar ele aldı ve maçı çift haneli farklarla 69-56 kazanan taraf oldu.

Temsilcimiz adına Toney Douglas 16 sayı-5 asist yaparken, Junior Etou 12 sayı-11 ribaunt, Landry Nnoko 8 sayı-8 ribaunt ve Burak Eşlik 5 sayı yaptı.

Leiden Basket‘te Worthy De Jong 20 sayı-10 ribaunt yaparken, Darius Thompson 20 sayı-5 ribaunt ve Kenneth Simms 11 sayı-6 ribaunt yaptı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …