Güncel Haberler

Fenerbahçe Ülker Arena’da Bildiğimiz Gibi!

Turkish Airlines EuroLeague ikinci hafta maçında Khimki Moskova’yı konuk eden Fenerbahçe, Rus ekibini 93-85 yendi ve iki de iki yaptı.

Temsilcimiz mücadeleye Sloukas, Guduric, Datome, Melli ve Vesely beşiyle çıktı. Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk çeyreğinde Fenerbahçe üçlüklerle üstünlüğü eline aldı. Sarı lacivertliler 6’da 5 üçlük, 12’de 10 saha içi isabeti bulduğu ilk periyodu 28-21 önde tamamladı. Fenerbahçe 2. çeyrekte de müthiş yüzdeyle oynadı. Sarı lacivertli ekip ilk yarı boyunca 19 ikilikte 15 isabetle yüzde 79’luk oran tutturdu. Rakip takım da üçlüklerle oyunda kalmaya çalıştı ve 18’de 10 üçlük isabeti tutturdu. Fenerbahçe, devreyi Sloukas’ın son saniye üçlüğü ile 54-43 üstün geçti.

Sarı lacivertli ekip 2. yarıya iyi başlayamadı ve 4 dakikadan fazla bir süre sayı atamadı. Bu bölümde Aleksey Sved 8 sayı kaydetti ve Khimki 10-0’lık seri yakaladı. Obradovic’in molasının ardından toparlanan Fenerbahçe, son çeyreğe 66-63 üstün girdi. Ali Muhammed ile dördüncü çeyreğe iyi başlayan sarı lacivertli ekip, vites yükselttiği bu anlarda karşılaşmayı 93-85 üstün tamamladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …