Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: Taraftarımıza Teşekkür Ediyorum

Galatasaray Erkek Basketbol Takımının, 7DAYS EuroCup üçüncü hafta maçında Germani Basket Brescia’yı 84-76 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra koç Ertuğrul Erdoğan ve kaptan Göksenin Köksal basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan:

“Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Son 3 maçı yaptığımız benzer hatalar sonucu çok ufak farklarla kaybettik. İşin kötü tarafı hep benzer hatalar yapıyorduk. Bu maçın ilk yarısında da daha önceki maçlarda yaptığımız hataları tekrarladık. Çok basit top kayıpları yaptık ve rakibimize çok kolay basket şansları verdik. İkinci yarıdaysa bu alanlarda çok daha iyiye gittik. Sadece üç top kaybı yaptık. Genç bir takımız ve bunun da etkisiyle çok hata yapıyoruz. Rakibe kolay şut ve turnike şansları veriyoruz. Bunlara rağmen en iyi oyunumuzu son çeyrekte oynadık. Rakibimizi 11 sayıda tuttuk. Bu yüzden takımımı tebrik ediyorum. Brescia karşısında oynaması çok zor bir rakip. Zaman zaman sahada 5 kısa oyuncu ile kalıyorlar. Hatta bu kısa oyuncularına post-up oynatmaktan da çekinmiyolar. Bu bizim ligimiz için çok alışılmış bir basketbol değil. Çok geleneksel bir basketbol oynadıklarını söyleyemeyiz. Bu yüzden çok değerli bir galibiyetti. Bundan önce kaybettiğimiz üç maç için çok üzgünüm ama bugün aldığımız galibiyet için de bir o kadar mutluyum. Medya gününde de söylemiştim, biz genç bir takımız ve zamana ihtiyacımız var. Biraz daha krediye ihtiyacımız var ve bunu da kazanarak yapmamız lazım. Çünkü zaman şu anda bizim için büyük bir lüks. Umarım önümüzdeki maçlarda da bugünkü iyi performansımızı tekrarlarız.”

Göksenin Köksal:

“Bu maçı kazanmamız gerekiyordu, bizim için çok önemli bir maçtı. Özellikle ikinci yarıda takım halinde çok iyi basketbol oynadık. Sıradaki maçta AS Monaco’ya karşı oynayacağız. O maçı da kazanmak istiyoruz. Bugün buraya gelerek bize destek veren Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …