Güncel Haberler

Curry ve Warriors Bıraktığı Yerden Devam Ediyor

Üst üste 2 sezondur şampiyonluk ünvanını elinde bulunduran Golden State Warriors, sezon açılışını Oklahoma City Thunder‘ı ağırladığı maçla yaptı ve sahadan 108-100’lük skorla galip ayrıldı.

Warriors takımı maçtan önce geçtiğimiz sezonun şampiyonluğuna ait olan yüzüklerini aldılar. 

Thunder’ın süper yıldızı Russell Westbrook dizine yapılan küçük müdahale sonrası sezonun ilk maçında yer alamadı.

Son bölümde rotasyonu iyice derinleştirerek yedek oyuncularına süre veren Warriors, üst üste kaçırdığı 10 üçlükle Thunder’a ciddi bir geri dönüş fırsatı verdi ve bunu değerlendiren Thunder Paul George liderliğinde farkı 3 sayıya kadar düşürdü. Kalan bölümde ise Warriors savunması devreye girdi ve Thunder’ın umutlarını söndürdü.

Stephen Curry 32 sayı (5/9 üçlük), 8 ribaund, 9 asistle triple double ile flört etti, Kevin Durant 27 sayı (0/5 üçlük), 8 ribaund, 6 asist, Draymond Green 2 sayı, 13 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, 6 top kaybı, Klay Thompson 14 sayı (1/8 üçlük), 4 ribaundla oynadı. Warriors 28 asist üretti, buna karşın 20 top kaybetti.

https://youtu.be/ApAxeLEw4qU

Oklahoma City Thunder 27 sayı (4/12 üçlük), 5 asist üreten Paul George‘un üçüncü çeyrekteki performansı ile oyunda kaldı, Westbrook’un yokluğunda ciddi süreler alan Dennis Schröder 21 sayı, 9 ribaund, 6 asist, Steven Adams 17 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile öne çıkan diğer isimler oldu.

Maçın tüm istatisikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/hVx5H8i4IJ4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …