Güncel Haberler

ADATIP Sakarya BŞB’nin Konuğu Leiden

ADATIP Sakarya BŞB, Hollanda temsilcisi Leiden ile karşılaşacak

FIBA Şampiyonlar Ligi elemelerini geçemediğinden dolayı yoluna FIBA Europe Cup’ta devam edecek olan Adatıp Sakarya BŞB Basketbol, A Grubu’ndaki ilk karşılaşmasında 17 Ekim Çarşamba günü Hollanda temsilcisi ZZ Leiden’i ağırlayacak. Maç saat 20:30’da başlayacak.

Leiden, FIBA Europe Cup’a 2.ön eleme turundan katılmış ve Avusturya temsilcisi Kapfenberg’i 68-57 ve 79-62’lik skorlarla geçerek adını normal sezon gruplarına yazdırmıştı.

Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi’nde final oynama başarısı gösteren Leiden, diğer temsilcilerimiz İstanbul BBSK ve Pınar Karşıyaka ile aynı grupta yer alan Donar Groningen’e 4-0 elenerek ikinci tamamlamıştı sezonu. Takımın dikkat çeken isimleri; Darius Thompson ve Worthy De Jong.

Kulüp başkanı Adil Köseoğlu maç öncesi yaptığı yazılı açıklamada, “Bu zorlu mücadeleye, takımımızı destekleriyle güçlendirmeleri için taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle inşallah hem ülkemizi hem de şehrimizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …